A Tesco Pénzügyi Partner a Tesco áruházakban elérhető pénzügyi szolgáltatások összefoglaló elnevezése, melynek keretein belül szakmailag felkészült kollégáink segítenek meglévő- és jövőbeni Ügyfeleinknek eligazodni a banki- és biztosítási termékek útvesztőjében.

Magyarországon 2003 óta érhető el a Tesco Pénzügyi Partner, melynek termékpalettája és elérhetősége is bővült az elmúlt években. A kezdeti 10 Pénzügyi pult helyett ma már több, mint 120 lokáción érhetőek el a Tesco pénzügyi szolgáltatásai országszerte, és jelenleg összesen több, mint 300 kollégánk szolgálja ki Ügyfeleinket.

Jelenlegi az egyik legnagyobb banki- és biztosítási értékesítési projekt Magyarországon a Tesco Pénzügyi Partner.

Elérhető szolgáltatásaink:

  • Tesco Instant Vásárlókártya (MasterCard dombornyomott hitelkártya)
  • Tesco Instant Családi Vásárlókártya (MasterCard dombornyomott hitelkártya
  • Tesco Lakossági Számlacsomagok – Komfort és Zéró
  • Tesco Biztosítások (Baleset-, Lakás- Jövedelem-pótló biztosítás)
  • Tesco Személyi Kölcsön
  • Tesco Hitelkiváltó kölcsön
  • Tesco Utazás (utazások széles választéka kedvező áron)
  • Tesco Vásárlói Gondoskodás

Sikereink


2010. - Indulás

A Tesco Pénzügyi Partner pultok megnyitása az áruházi térben, a műszaki osztályon. Első körben áruhitelezési szolgáltatások elérhetőek a Tesco műszaki árukészletére a nagyobb áruházakban.


2011. év eleje – Új partner a pénzügyekben

Belép a Projektbe a Budapest Bank, mint fő partner és egy sor új termék kerül bevezetésre fokozatosan. Szélesebb körben elérhető áruhitelezés, hitelkártya-igénylés és folyószámla is elérhető már kínálatunkban.


2011. nyár – Gyorsító sáv megnyitása

Elindulnak specializált pénzügyi pultjaink az egyes Tesco áruházak koncessziós során. Az Értékesítők direktben keresik meg az áruházba látogató potenciális Ügyfeleket, ajánlatot adnak és érdeklődés esetén gyorsított, külön erre az értékesítési formára szabott folyamattal szerződik az Ügyféllel.


2013. - A biztosítási üzletág beindítása

A Tesco Pénzügyi Partner megtalálta a biztosításokban is társát az egyik legnagyobb magyarországi biztosító, az Aegon személyében. Ebben az évben lakásbiztosítási csomagokkal indult az üzletág.


2014. – Termékpaletta bővítése

Ebben az évben mindkét üzletágunk bővült, egyedülálló Folyószámla csomagokkal, személyi kölcsön ajánlatokkal és kimagaslóan erős balesetbiztosítási csomagokkal. Ekkorra már 250 értékesítő dolgozott a Projekten közel 100 áruházban országszerte.


2016. – Instant hitelkártya bevezetése

Ebben az évben hatalmas lépést tettünk a jövő felé, hiszen azóta is egyedülálló módon csak és kizárólag a Tesco Pénzügyi Partnernél érhető el az Instant hitelkártya. Ennek lényege, hogy a hitelkártya igénylését követően 20 perccel, pozitív elbírálás esetén azonnal meg is kapja az Ügyfél a hitelkártyáját a Pénzügyi Pultban, amit aktiválás után akár azonnal elkezdhet használni.


2017. – Egyedülálló biztosítási termék bevezetése

2017 sem maradt újítás nélkül, ekkor vezettük be Jövedelem-pótló biztosításunkat. Ez a piacon szinte egyedülálló termék arra ad fedezetet, ha Ügyfelünk elveszti a munkáját, vagyis 2017-re minden fontos pénzügyi- és biztosítási kérdésre van válasza a Tesco Pénzügyi Partnernek.